Stampin' Up Workshop met Linda

Voor goed betaalbare workshops, kinderfeestjes in Swalmen en omstreken
en bestellingen van Stampin'Up
bent u hier aan het juiste adres.

Mail voor informatie:
l.opdencamp24@gmail.com

facebook: Stampin' by Linda

zaterdag 7 februari 2015

Inspiratie Creastampies

Vanaf 2 febr tot 10 febr gaan we een Fb ideeen week doen.........
Elke dag zal een demonstratrice uit het Creastampies team een voorbeeld laten zien met de producten van Stampin Up! Aan het eind van de week geven we, als je een berichtje heb geplaatst onder de voorbeelden en onze pagina heb geliked, ook nog een leuke stempel set weg uit de sale-a-bration catalogus. 


Vandaag is het mijn beurt.
Ik heb diverse artikelen van Stampin Up gecombineerd.Als eerste de curvy ceepsake box, een klein leuk doosje waarin een bonbon, minicupcakeje of een enkele andere lekkere snoepjes in kunnen.
Deze heb ik bestempeld met de set "four feathers" en eraan hangt een banner met een leuke stempel van de "Big Day" set. Een van de leuke sets die je kunt krijgen wanneer je voor 60 euro besteld in de nog steeds lopende Sale-a-Bration periode.De andere box heb ik bestempeld met de "Lotus Blossom" (ook al zo'n set die je gratis kunt kiezen bij een bestelling vanaf 60 euro). In drie kleuren blauw gestempeld. Super leuk toch!

Tja en toen dacht ik dat het ook anders kon. Waarom drie kleurentinten bij elkaar kiezen, zodat het een geheel wordt? Wat zou Picasso hebben gedaan? Of Andy Warhol?
Uit die gedachtengang ontstond deze versie van de Lotus Blossom. Een leuk klein 8x8 cm kaartje. Leuk voor aan een vrolijk lenteboeket bloemen.

Veel plezier. Morgen kun je op de fb-pagina weer verder kijken naar een volgende creatie van de Creastampies!!

Groetjes, LindaGeen opmerkingen:

Een reactie posten