Stampin' Up Workshop met Linda

Voor goed betaalbare workshops, kinderfeestjes in Swalmen en omstreken
en bestellingen van Stampin'Up
bent u hier aan het juiste adres.

Mail voor informatie:
l.opdencamp24@gmail.com

facebook: Stampin' by Linda

zondag 7 december 2014

Koek & Kaart: Combi workshop WensKoekjes en Stampin’Up met Linda

Het kan nog!! Je kunt je nog steeds opgeven voor deze geweldig leuke gecombineerde workshop van wenskoekjes en Stampin' Up met Linda

Dinsdag 16 december:
19.00u – 22.00u
Koek & Kaart: Combi workshop WensKoekjes en Stampin’Up met Linda
Combi workshop Kersthanger Koek
Stampin'Up met Linda  Kerstlabel
Combi workshop Kersthanger KoekStampin'Up met Linda  Kerstlabel
Creativiteit zit bij ons in de familie! Tijdens deze workshop maak je dan ook kennis met de passies van mijzelf en van mijn zus Wendy.
Je maakt niet alleen twee kersthangers van koek, maar ook een mooi kadolabel van papier met de unieke materialen van Stampin’Up. Een echte kerst-knutselavond dus. Wendy heeft de koekjes uiteraard al gebakken en ook de icing is al klaar, zodat we lekker snel aan de slag kunnen. Er komen verschillende basis-decoratietechnieken aan bod, dus uitermate geschikt, wanneer je niet ervaren bent in het decoreren van koekjes of taarten. Kijk ook op Wenskoekjes om te zien wat Wendy zoal maakt en welke workshops ze nog meer geeft.
Ik laat je kennis maken met de mooie producten van Stampin’Up, variërend van stempels tot ponsen en van embossing tot frame-lits. Super leuke middelen om je (kerst)kado’s een persoonlijk extraatje te geven. Je maakt een mooi kado-label, waarbij verschillende technieken en materialen gebruikt worden. 
We willen er een leuke avond van maken, in de gezelligste maand van het jaar, onder het genot van een kop koffie/thee met iets lekkers. Uiteraard uit de WensKeuken. Het zou dus ook zomaar iets later kunnen worden ;-)
Deze workshop duurt ca. 3 uur en kost €25,00
Aanmelden kan via het contactformulier op Wendy's site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten