Stampin' Up Workshop met Linda

Voor goed betaalbare workshops, kinderfeestjes in Swalmen en omstreken
en bestellingen van Stampin'Up
bent u hier aan het juiste adres.

Mail voor informatie:
l.opdencamp24@gmail.com

facebook: Stampin' by Linda

zaterdag 30 november 2013

Tutorial Cirkelalbum

Tutorial Cirkelalbum

Benodigdheden:

4x rond cardstock (bv. gemaakt m.b.v. een bord)

Ik heb cardstock gebruikt dat aan twee kanten design heeft, heb je dit niet, pak je effe cardstock en beplak je het later met designpapier.Vouw je ronde cardstock dubbel. En vouw dan via de andere weg nog eens dubbel, zodat je de cirkel in vier kwarten verdeeld. Een van die kwarten verdeel je nog eens in twee├źn. 
Snijd 1 gevouwen lijn doormidden, doe dit tussen twee kwarten in, niet direct naast de achtste stukjes. Zie ook onderstaande foto.Nu vouw je twee kwarten over elkaar heen en plak deze goed vast met dubbelzijdige tape. Je kunt hem nu rechtop zetten, waarbij je achtste stukjes de bodem vormen.

Herhaal bovenstaande stappen met alle cirkels.
Zorg ervoor dat je een lintje vastplakt bij twee cirkels, zodat je deze later aan elkaar kunt knopen om het album open te laten staan.Plak de vier cirkels dan zoals onderstaande foto aan elkaar vast.Ik heb er hier en daar nog wat blaadjes ingeplakt, waarin een label of iets dergelijks geschoven kan worden.
Je kunt er ook een echt fotoalbum of iets dergelijks van maken, door het vol te plakken met foto's.Dichtgevouwen ziet het er als volgt uit en past het in een envelop om op te sturen.
En van bovenaf.
Veel plezier weer!

Groetjes, Linda

2 opmerkingen: