Stampin' Up Workshop met Linda

Voor goed betaalbare workshops, kinderfeestjes in Swalmen en omstreken
en bestellingen van Stampin'Up
bent u hier aan het juiste adres.

Mail voor informatie:
l.opdencamp24@gmail.com

facebook: Stampin' by Linda

maandag 16 september 2013

DIY Draaischijfkaart

Tutorial Draaischijfkaart

Hoe ik op het idee kwam? Ik liep op het werk naar het kopieerapparaat om iets te pakken en zag toevallig wat splitpennen liggen. Ineens had ik het idee. 's Avonds thuis natuurlijk meteen uitgewerkt. Ben erg tevreden over het resultaat.

Benodigdheden:
1 dubbele kaart van 10,5 x 15 cm (dus een stuk cardstock van 21 x 15 cm
1 cirkel uitgesneden uit cardstock van 10,5 cm doorsnee
1 splitpen
1 circle of scalloppons
Designpapier om te versieren.De draaischijf steekt een beetje uit de kaart. Prik in het midden een gaatje en steek hierdoor een splitpen en maak je draaischijf vast op je kaart.Pons aan de voorkant een gat uit, waardoor straks afbeeldingen of je boodschap te zien is.

Ik heb nu de kaart dichtgeplakt, maar eigenlijk is dat nog te vroeg. Slimmer is het om de kaart dicht te vouwen en je eerste afbeelding op te plakken, je draaischijf wat te draaien (te openen om te kijken of je de draaischijf in kwarten kunt delen zodat er vier afbeeldingen/teksten op kunnen en steeds dicht te vouwen wanneer je iets op wilt plakken). Ik kon er nu uiteindelijk maar drie kwijt. Niet erg natuurlijk, maar het was lastiger in te schatten hoeveel ruimte ik nodig had.


Daarna de kaart versieren naar wens (mijn vierde afbeelding en tekst heb ik gewoon rechtsonder op de voorkant geplakt) en klaar is je draaischijfkaart.Veel plezier weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten