Stampin' Up Workshop met Linda

Voor goed betaalbare workshops, kinderfeestjes in Swalmen en omstreken
en bestellingen van Stampin'Up
bent u hier aan het juiste adres.

Mail voor informatie:
l.opdencamp24@gmail.com

facebook: Stampin' by Linda

vrijdag 30 augustus 2013

DIY Double Peek a boo card

Tutorial: Double Peek a Boo card

Benodigdheden:

1x cardstock: 13x 29 cm
1x cardstock: 13 x 16 cmRil het grootste stuk cardstock op 11 en 20 cm. Het kleinste stuk op 5 cm.
Vouw beide delen zoals op onderstaande foto:Vouw van het kleinste stuk cardstock het kleinste flapje om en pons met je pons tegen de rand aan, twee rondjes uit.
Leg je kaart vervolgens met op het grote cardstock, zorg dat er in het gedeelte dat 11 cm breed is, geen gaten komen. Pons ook hier de gaten uit, precies op dezelfde plek, zodat er een gat ontstaat, wanneer de kaarten op elkaar liggen. Vouw nu het grote cardstock dubbel en pons ook de gaten in het middelste gedeelte.
Het ziet er dan als volgt uit:Stempel verschillende afdrukjes en pons eventueel nog een mooie rand uit.Plak je afbeeldingen op het stuk van 11 cm van het grote cardstock, precies achter de uitgeponste gaten. Schuif je kaart in elkaar zoals op foto twee, waarbij de rechterzijden gelijk liggen aan elkaar en vouw de kaart open. Als het goed, verschuift nu het korte stukje van 5 cm breed, precies achter de gaten en nu kun je hierop je tekst plakken. 
Om het een beetje duidelijker te maken, onderstaande foto waarop je de afbeeldingen, de uitgeponste randen en tekst kunt zien.Nu hoeft de kaart alleen nog maar in elkaar geplakt en verder versierd te worden. Doe dat zoals afgebeeld op onderstaande foto's.Een klein randje aan de binnenkant, zodat de kaart mooi bij elkaar blijft. Het korte stukje hoort los te zitten zodat het kan schuiven.Zo is de kaart dicht:

En zo is hij open:Nu nog versierd, dicht:En open: 
Ik hoop dat de beschrijving een beetje duidelijk was. Ik vond het erg lastig om te beschrijven. Vandaar dat ik de bron waar ik dit idee vandaan haalde nog even vermeld. Hier staat een Engelstalig filmpje van deze kaart.

Double peek a boo card

Veel plezier met deze verrassende kaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten