Stampin' Up Workshop met Linda

Voor goed betaalbare workshops, kinderfeestjes in Swalmen en omstreken
en bestellingen van Stampin'Up
bent u hier aan het juiste adres.

Mail voor informatie:
l.opdencamp24@gmail.com

facebook: Stampin' by Linda

woensdag 31 juli 2013

DIY Never-ending Card

Never-ending card

Ik had deze kaart gezien op You Tube en ik moest hem natuurlijk meteen even proberen. Hij is niet helemaal geworden, zoals ik had gehoopt. Ik heb iets te dik papier gebruikt, waardoor het moeilijk te vouwen is, maar voor de uitleg wil ik hem jullie toch niet onthouden.

Wat heb je nodig?

4 blaadjes Cardstock. Formaat maakt niet zo heel veel uit, als ze alle vier maar even groot zijn, waarbij de lengte twee keer zo lang is als de breedte. Ik heb voor 4 blaadjes van 6 x 12 cm gekozen.


Vervolgens moeten we alle vier de blaadjes gaan rillen. Dit doen we door de stukjes met de lengte naar ons toe te leggen en op een kwart van links en op een kwart van rechts te rillen. Bij mij betekende dit op 3 en 9 cm van links.


Nu ben ik de blaadjes eerst gaan versieren (waardoor hij dus helaas wat dik werd). De achterkanten heb ik groen gemaakt en de voorkanten met designpapier bekleed.
Ik heb helaas geen foto van de volgende stap, maar ik ga het proberen te beschrijven.
Je legt twee papiertjes (met de designpapierkant) onder elkaar voor je neer met de lange zijde naar je toe.
Op de linkerbovenhoek en de rechterbovenhoek van het bovenste papiertje plak je dubbelzijdige tape. Doe dit zo dat dit binnen je rillijn valt. Van het onderste papiertje plakje op de linkeronderhoek en de rechterhoek een stukje dubbelzijdige tape. 

Ik heb het even in word getekend. Het blauwe is het cardstock, het zwarte de tapejes.
Je plakt nu de twee overgebleven blaadjes cardstock hier rechtop op, met ook de designkant boven. De blaadjes moeten net tegen elkaar aan liggen, maar zorg ervoor dat ze niet overlappen.Dit wordt dan je voorkant. Wanneer je dan de zijkanten naar rechts en links klapt, zie je dit. (ik heb hier enkele teksten en afbeeldingen gestempeld)


Nu kun je de bovenkant naar boven en de onderkant naar onder vouwen en zie je het volgende. Ik heb hier de kaarsjes gestempeld.


Vervolgens vouw je weer naar links en rechts en krijg je de laatste kant te zien. Ook hier weer een stempel en onderaan ruimte om een persoonlijke boodschap en onze namen te schrijven als we de kaart cadeau doen of opsturen.


Je kunt nu weer naar boven en onder vouwen en dan krijg je weer de voorkant van de kaart.

Ik hoop dat de uitleg een beetje duidelijk is, zo niet, vragen staat vrij. 
Of je kijkt net als ik op You Tube: Never-ending card


1 opmerking:

  1. Dat ziet er leuk uit! :-D Dat rillen, met wat voor tool doe je dat?

    BeantwoordenVerwijderen